IT valdymo galvosūkių sprendimai iš pirmų rankų (LT)

Kaip IT padalinį paversti pačiu geriausiu - Gerosios IT padalinio, pirkimų, projektų ir palaikymo valdymo praktikos.

Atvirai, linksmai, pragmatiškai.

Data : Spalio 11 d. 9:00 - 12:00, Vilnius.


Kaina:
129 EUR (Išankstinė kaina galioja iki rugsėjo 1 d.)
179 EUR (Standartinė kaina)

PASIŪLYMAS: 2017.10.11 (pilna diena) IT valdymo galvosūkių sprendimai iš pirmų rankų (LT) + Schmalz practical project management expierence (EN) + pietūs


Kaina:
239 EUR (Išankstinė kaina galioja iki rugsėjo 1 d.)
279 EUR (Standartinė kaina)

Seminaras skirtas tiek IT vadovams, tiek organizacijos vadovams, atsakingiems už IT biudžetus bei IT padalinio formavimą. Šio pusės dienos seminaro metu gausite koncentruotą ir nepaprastai vertingą informaciją apie IT padalinio valdymo gerąsias ir blogąsias praktikas tiesiai iš ilgametę IT padalinio valdymo patirtį turinčio eksperto.


Nepraleiskite progos sužinoti, ant kokių IT padalinio valdymo "grėblių" geriau neužlipti, kaip išvengti neplanuotų personalo valdymo problemų, neplanuotų projektinių arba operacinių IT kaštų augimo. Taip pat susipažinsite su IT pirkimų gudrybėmis, tinkančioms tiek viešojo sektoriaus organizacijai, tiek privačiai kompanijai. Suvoksite visą IT paslaugų teikimo procesą. Sužinosite kaip suvaldyti daugybę organizacijoje tarpusavyje konfliktuojančių IT projektų su turimais ribotais ištekliais.

Pagrindinės seminaro temos:

  • Kompleksinio IT valdymo iššūkiai - projektai, operacijos, pirkimai.
  • Organizacinė struktūra - fiksuotos ir virtualios komandos.
  • Projektų valdymo metodikų kompleksas: Waterfal + Agile = ♥
  • N projektų x M informacinių sistemų aibės suvaldymas.
  • Palaikymas ir Agile vystymas vienu metu.
  • IT pirkimų gudrybės.
  • parallax background

    Kam siūlome dalyvauti ?

    Vadovams, IT padalinių/skyrių/departamentų vadovams, IT ekspertams, procesų vadovams, IT projektų vadovams.


    Apie Aleksej Kovaliov :

    Aleksej Kovaliov yra patyręs vadovas, lektorius ir konsultantas, pasižymintis tiek tarpdisciplininėmis žiniomis (EMBA, Matematika ir Informatika, Agile&LEAN, Pragmatic Marketing), tiek turtinga, pilna iššūkių.

    Aleksej jau 14 metų vadovauja kompleksiniams IT projektams, padaliniams bei kompanijoms. Jis yra dirbęs įvairaus dydžio bei tipo organizacijose: tarptautinėse korporacijose, Lietuviško kapitalo įmonėse, startuoliuose bei viešajame sektoriuje dirbančiose organizacijose. Dėl turtingos ir įvairiapusės patirties visas dėstomas temas Aleksej išmano ne iš vadovėlių, bet iš praktikos, iš sėkmių ir klaidų. Aleksej yra Lietuvos projektų vadybos bei startuolių profesinių bendruomenių aktyvus narys, vienas Agile Lietuva asociacijos įkūrėjų.

    Šiuo metu Aleksej vadovauja AB Lietuvos paštas (www.post.lt) IT paslaugų vystymui, dirba su IT strategija, procesais ir pirkimais.

    Ateikite, bus įdomu!

    https://lt.linkedin.com/in/aleksejkovaliov

    PMI, PfMP, PMP, PMI-ACP, CAPM, PMBOK Guide are registered marks of the Project Management Institute, Inc